Over ons

Missie

Met bijzondere aandacht voor uw huidige en toekomstige noden, ontwikkelen en bouwen wij machines, automatiseringssystemen en/of productielijnen die u een duidelijke voorsprong opleveren op economisch,  ecologisch, technologisch en ergonomisch vlak.

Al onze machines en subsystemen worden vanuit een modulair concept ontworpen en in eigen werkplaats gebouwd en op punt gesteld. Wij verzorgen de montage in uw bedrijf alsook de opleiding van uw mensen, waarna de machine/installatie onmiddellijk in dienst wordt genomen.
Dankzij onze plug & play methode haalt u zeer snel ROI.

Wij stellen ons op als samenwerkende partner en bieden u een zeer degelijke Customer Service aan zodat systemen optimaal blijven functioneren gedurende hun volledige levenscyclus.  Wij denken met u mee in functie van uw noden en behoeften.

Wij hechten bijzonder veel belang aan de ontwikkeling van onze producten en zijn trots op onze unieke competentie om onze producten aan te passen aan de verschillende specifieke noden en niches van onze klanten nationaal en internationaal.

Visie

CSP Engineering is een nichespeler, gespecialiseerd in het ontwikkelen van technologie en bouwen van machines voor de productie van houten vloerdelen en parket. CSP Engineering streeft ernaar om in deze niche de referentie te zijn voor medewerkers, klanten, partners en leveranciers, zowel nationaal als internationaal.

Onze medewerkers krijgen alle kansen om zich te ontplooien van starter naar expert.

Onze klanten beschouwen CSP Engineering als de gespecialiseerde partner die dezelfde taal spreekt, met hen meedenkt en voor hun productiebehoeften een gepaste oplossing kan bieden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO is voor CSP Engineering geen loos begrip. Het begint bij onszelf.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ergonomisch kunnen werken, daarom zitten onze mensen op een Spinalis-stoel  , het comfort van een klassieke bureaustoel met de gezonde houding van een orthopedische bal, persoonlijke afregeling en ergonomisch advies voor elke medewerker.    Resultaat: actief zitten zonder rugpijn.

Wij hebben ingezet op milieuvriendelijke geothermische energie, warmtepomp en vloerverwarming voor het verwarmen van zowel de kantoren als de bedrijfshal.  Wij reduceren onze ecologische voetafdruk en dragen actief bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot.
In de zomer worden onze bedrijfsruimtes gekoeld met deze installatie. Wij hebben geen airco’s nodig.
Onze monteurs ervaren dat onderdelen en stalen structuren in onze montagehal nooit koud zijn: aangenaam om te werken, (ook in putje winter) en er zijn geen hinderlijke warme/koude luchtstromen in onze bedrijfshal, geen fijn stof in de omgevingslucht, omdat wij nu eenmaal geen (verwarmings)ventilatoren nodig hebben.