Van stand-alone machines naar een geïntegreerde lijn

The sky is the limit

Bij de integratie van machines tot productielijnen wordt veel aandacht besteed aan de mechanische oplossingen die nodig zijn om producten naadloos door te geven tussen de verschillende productiestappen.

Zeker zo belangrijk is het uitwisselen van data en het intelligent aansturen van de machines zodat ze rekening houden met elkaar en samen één geheel vormen.

CSP zorgt voor oplossingen

Voor CSP Engineering is de filosofie van lijnintegratie het centrale thema om oplossingen te bouwen die parketfabrikanten een competitieve voorsprong geven. 

De overstap van een combinatie van stand-alone machines naar een geïntegreerde lijn brengt rust, ritme en regelmaat in de productie wat leidt tot efficiëntiewinsten, kostenefficiëntie en een focus op productkwaliteit.

Expertise en ervaring

In lijnintegratie komt alle expertise en ervaring van CSP Engineering samen. Het ontwerpen en bouwen van productielijnen vergt een holistische visie op de doelstellingen die men in de productie wil realiseren en een grondige kennis van mechanische, elektrische en software engineering.

Lijnintegratie wordt vaak geassocieerd met starre automatisering en serieproductie in zeer grote volumes. Bij CSP Engineering staat het echter voor het ontwikkelen van flexibele productiesystemen die efficiënt omgesteld kunnen worden en mee kunnen evolueren met nieuwe wensen en eisen in de markt. Batch size one is ons ultieme doel.

nl_NLNL