Over ons

CSP Engineering  is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines voor de parketproducent en de houtnijverheid in het algemeen.

We luisteren naar onze klanten en observeren evoluties in de markt. Zo ontwikkelen we de nodige technologie en ontwerpen machines die aan onze klanten hun toekomstige noden tegemoetkomen.

Met de juiste productie-uitrusting kunnen we een wezenlijk verschil maken op economisch, ergonomisch en ecologisch vlak.

Bij CSP Engineering vinden we een persoonlijke en klantgerichte aanpak erg belangrijk. ‘Let’s create your solution together’ vertegenwoordigt deze visie perfect.

HISTORY CSP Engineering  werd in 1994 opgericht door Jan Peeters.
Gebeten door machinebouw en met een voorliefde voor hout was het ontstaan van CSP Engineering een logisch gevolg.

Bij aanvang ontwikkelde CSP Engineering automatiseringen en machines op maat voor diverse sectoren. In 2008 kozen we doelbewust voor de nichemarkt van de parketproductie.

Door deze weg in te slaan zijn we zowel nationaal als internationaal een toonaangevend bedrijf geworden binnen de parketindustrie.

Met diezelfde passie voor techniek, gedrevenheid van een jong team, gesteund door de expertise van seniors en tonnen  teamwork, nam Geert Van Loocke het bedrijf over. Continuïteit was en is topprioriteit!

Zo blijft CSP Engineering  een bedrijf waar  “pro-actief, voordenken” en ”innovatie” een constante zijn, maar de grootste gemene delen van iedereen is ongetwijfeld ‘goesting’. Goesting om die ideale oplossing voor onze klant te bedenken, goesting om die machine te bouwen en tot leven te zien komen, goesting om elkaar te helpen om dat resultaat neer te zetten,… goesting om er elke dag in te vliegen!

 Eén van onze ingenieurs in actie, om de machine tot leven te brengen