Over ons

Missie

Door als nichespeler te luisteren naar klanten en het observeren van evoluties in de parketvloerenmarkt, willen wij anticiperen op de toekomstige noden van onze klanten, op vlak van hun producten en productie-uitrusting. Hiervoor ontwikkelen wij de nodige technologie en ontwerpen machines die aan hun toekomstige noden tegemoetkomen.

Visie

Om onze missie te realiseren ontwikkelen wij technologie en bouwen wij machines, waarmee onze klanten, parketproducenten, een duidelijke vooruitgang boeken op economisch, ergonomisch en ecologisch vlak.

Bij CSP Engineering vinden we een persoonlijke en klantgerichte aanpak erg belangrijk.
‘Let’s create your Solution Together’ vertegenwoordigt deze visie perfect.

 Onze zaakvoerder Jan Peeters en zijn echtgenote, mevr. Frieda Wens

History

Onze zaakvoerder was reeds als kind gepassioneerd door techniek. Op jonge leeftijd haalde hij zijn speelgoed uit elkaar om te zien en te begrijpen hoe het werkte.
Gebeten door machinebouw en met een voorliefde voor hout, zijn de oprichting van CSP Engineering een logisch gevolg. CSP Engineering  werd in 1994 opgericht.

Bij aanvang ontwikkelde CSP Engineering automatiseringen en machines op maat voor diverse sectoren.
In 2008 kozen we doelbewust voor de nichemarkt van de parketproductie.

Door deze weg in te slaan zijn we zowel nationaal als internationaal een toonaangevend bedrijf geworden binnen de parketindustrie. CSP Engineering is een kleine KMO in sterke groei.

Passie voor techniek, gedrevenheid van een jong team, gesteund door de expertise van seniors, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid enerzijds,  teamwork anderzijds, maken dat CSP Engineering  een bedrijf is waar  “pro-actief, voordenken” en ”innovatie” een constante zijn.