Verpakken

Algemeen

Een kwalitatief product verdient een aantrekkelijke verpakking. Vanuit dat motto levert CSP Engineering een breed gamma aan verpakkingsmachines en lijnen met de nodige uitbreidingen voor functies zoals tracering, labeling en het toevoegen van folders.

Perfecte productpresentatie

Het brede aanbod aan oplossingen van CSP Engineering stelt je in staat om jouw marketingfilosofie te vertalen in de juiste verpakking.

Indien gewenst, kan gekozen worden voor duurzame verpakkingsoplossingen zoals biogebaseerde en gerecycleerde materialen.

Meten is weten

Met de PAR-Scan optie kunnen vloerdelen met variabele lengte verpakt worden. Daarbij wordt elke plank automatisch opgemeten zodat de totale oppervlakte per verpakking geregistreerd wordt. Zo weet je exact hoeveel je levert en factureert. Er moet geen extra hoeveelheid geleverd worden om mogelijke variaties in productafmetingen te compenseren.

Ook in toepassingen waarbij meerdere planken in één laag zitten, kan de volledige oppervlakte precies gemeten worden. Het PAR-Scan systeem biedt een integratie met jouw ERP-systeem voor een transparante tracering en facturatie.

Lijnintegratie

CSP Engineering ontwikkelt verpakkingslijnen waarin de machines voor het omsnoeren, omwikkelen in karton of verpakking in krimpfolie geïntegreerd worden in een performante lijn met de gewenste graad van automatisering die aansluit op jouw productie en logistiek.

nl_NLNL